Kul att du vill engagera dig i vårt Malmökalas!

INFORMATION

Hållbart engagemang

Hos oss är det viktigt att alla mår bra och engagerar sig hållbart. Därför har alla våra engagemang en tydlig startpunkt och en tydlig slutpunkt. Därefter får du själv välja om du vill fortsätta ditt engagemang eller inte. Du väljer själv hur mycket tid du lägger ner, men för att söka till kalasteamet krävs det att du kan engagera dig i planeringsarbetet. 

Förväntningar / krav

Det enda kravet vi har är att du har ett blankt belastningsregister. Vi förväntar oss att du håller det du lovar och levererar det vi kommit överens om i teamet. Vi vill såklart att du har ett leende på läpparna och möter svårigheter med ett gott humör. Allt arbete är ideellt

Du får inget betalt för ditt arbete. Som volontär behöver du självklart inte betala något för ditt engagemang. (Om inte annat tydligt framgår, ifall du exempelvis engagerar dig i en annan region än du är bosatt i.) Du får ett intyg på att har engagerat dig i Allas Kalas, som såklart pryder cv:t. Dessutom får du breda erfarenheter i.o.m. att vi jobbar i team nära varandras funktioner. Allt detta är utöver allt du ger samhället genom att ordna kalas för barn som i vanliga fall inte blir bjudna. 

när/var/hur?

Det enda som är spikat är att kalaset kommer anordnas helgen v.2 eller v.3. Exakt datum och tider beror på vilka lokaler som finns tillgängliga. Planen är att ha temat “fira ut julen” och aktiviteterna kan vara allt från att fixa pynt till julgranen till en trolleriföreställning. I nuläget har vi inte en plats då vi letar lokaler, men i Malmö-området kommer kalaset hållas. Vår ambition är att hålla två kalas under en dag med 75 barn på vadera kalas. 

Vad kan jag göra?

Just nu är vi i den tidiga planeringsfasen. Du kan hjälpa till med det du känner att du vill hjälpa till med. Allt från att planera aktiviteter, hitta sponsorer och lokal, kommunikation & media m.m. Hos oss finns det en plats för alla som vill engagera sig, dessutom får du självklart göra något du inte testat tidigare om du vill. Teamet finns alltid som stöttning. 

Behöver jag bo i Malmö?

Nej. Du behöver inte bo i Malmö. Däremot kan vi inte garantera att Allas Kalas kan betala resor och eventuellt boende. Självklart är lokalkännedom en fördel, men inte ett krav eftersom många av funktionerna i kalasteamet inte kräver någon lokalkännedom. 

Anmäl dig nu!