Engagera dig

VÄLKOMMEN TILL TEAMET!

Allas Kalas bygger på ideella krafter och vi är så glada att du vill hänga på. Läs mer nedan om hur du kan engagera dig och vad du kan få ut av det. 

KALASfunktionär

Som kalasfunktionär hjälper du till på plats under ett kalas. Rollen kräver inte något för eller efterarbete, du behöver bara finnas tillgänglig på plats.

KALASTEAMEn

Kalasteamen jobbar med att arrangera kalas. De har koll på översikten som budget och kommunikation samt detaljerna som olika aktiviteter etc.  

UPPDRAG

Att ha ett uppdrag inom Allas Kalas innebär att du jobbar med ett specifikt område inom hela organisationen. T.ex. kommunikationsgruppen. 

Lediga roller

Efter nyår blir det kalas i Malmö med fira ut julen tema. Vi söker nu dig som vill vara med och planera kalaset. Det enda kravet är att du har ett leende på läpparna, en vilja att förändra samt ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Är du en fena på ekonomi, kommunikation, eventplanering, funktionshinder anpassning eller bara allmänt sugen på att fixa ett hejdundrande barnkalas? Isåfall ska du passa på att söka nu genom att klicka på länken.

Gillar du barnkalas och allt som kommer med det? Söker du ett litet, tidsbegränsat ideellt engagemang där du hjälper till att fixa kalas dit alla barn är välkomna? Isåfall är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan för att bli kalasfunktionär i Malmö till anton@allaskalas.se. Officiell anmälan sker när lokal och datum är spikat. 

Brinner du för effektiv & snygg kommunikation? Har du en idé på hur vår hemsida, facebooksida etc. kan utvecklas? Vill du vara med och sprida kunskapen om hur man anpassar kalas så att alla blir inkluderade? Om detta är du ska du passa på att söka till kommunikationsgruppen nu genom att skicka ett meddelande i meddelandefunktionen nedan. 

Allas Kalas expanderar så det knakar. Men för att kunna göra så stor och effektiv skillnad som möjligt har vi inte tid med att googla hur föreningsjuridik m.m. fungerar. Därför söker vi nu dig som är en fena på ekonomi eller dig som kan juridikens alla oskrivna regler innantill. 

Brinner du för sälj eller är du en person som har koll på alla stiftelser i Sverige? Vill du använda dina kunskaper för att göra stor skillnad i samhället? Passa på att sök nu! 

Aktivitetsgruppen är ett bollplank till kalasteamen för att hela tiden ha barnens bästa i åtanke. De jobbar dessutom långsiktigt med en aktivitetsbank som alla i hela Sverige ska kunna använda för att anordna inkluderande barnkalas. Har du alltid velat gå på barnkalas som vuxen och än en gång känna glädjen i barnkalasen? Isåfall ska du söka till aktivitetsgruppen nu! 

Kontakta oss om vilket uppdrag du vill ansöka till.